Info

Beatin syksy 2015

Beat-kuoro harjoittelee torstaisin klo 16-17:30 steinerkoulun musiikkiluokassa (Asemakatu 3). Harjoitukset alkavat to 27.8. tutustumis- ja infotilaisuudella (n. 40 min) ja normaaliharjoituksella sen jälkeen puoli kuuteen saakka. Sinne kannattaa kutsua kaikki laulamisesta innostuneet nuoret, sillä parhaiten Beatin toiminnasta saa tietoa tulemalla paikan päälle tutustumaan. Välitäthän siis tietoa Beatin toiminnasta ja tutustumistilaisuudesta verkostoissasi.

Syyslomaa lukuunottamatta harjoittelemme joulukonserttiin (Ma 7.12.2015 kaupungintalolla) saakka. Esiintymisiä voi tulla vielä lisää, kuten yleensä on käynytkin.

Syksyn ohjelmassa on paitsi joululauluja (ei heti ensimmäiseksi!), myös uusia lauluja matkaohjelmistoon. Kuoron pitkän tähtäimen suunnitelmassa on osallistua lokakuussa 2016 kuorotapahtumaan Malesiassa, jonne olemme saaneet kutsun. Tapahtuman ohjelma on vahvasti pop- ja musikaalivaikutteinen, joten sitä ohjelmistoa harjoittelemme myös me, vaikka päätöstä lähdöstä ei ole vielä tehty. Sen aika on syksyllä, kun tarkemmat tiedot tapahtumasta ja siihen liittyvistä kuluista saadaan. Jos tämä ei toteudu, teemme jonkun toisen esiintymismatkan.

Beat-kuorolaisilla on mahdollisuus osallistua Maestran kuorotaitokoulutukseen tiistaisin klo 16:30-17:15 ilman lisämaksua. Se sisältää lähinnä nuottien lukemista ja suoraan nuoteista laulamista ja alkaa aivan alusta. Jos siis olet kiinnostunut oppimaan sitä, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kuorotaitokoulutus alkaa 25.8. steinerkoulun musiikkiluokassa.

Beatin lukukausimaksu on 185 € ja se maksetaan Maestran verkkokaupan kautta kauden alussa (lisäohjeita tulossa). Maksun voi maksaa myös kahdessa osassa 2 x 95 €, joilloin jälkimmäinen osa maksetaan syysloman jälkeen.

Laulutapaamisiin elokuun lopussa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s