Uncategorized

Tutustumis- ja infotilaisuus to 27.8.2015 klo 16

Tule tutustumaan Beatin toimintaan ja kokeilemaan laulamista kanssamme torstaina 14.1.2015 klo 16-17:30 steinerkoulun musiikkiluokkaan (Asemakatu 3). Kuoroon ovat tervetulleita kaikki 13-20 -vuotiaat tytöt. Myös kuudesluokkalaiset voivat liittyä kuoroomme, mikäli laulaminen lapsikuorossa ei tunnu enää itselle mieluisalta.

Beatin ohjelmisto on pääasiassa suomen- ja englanninkielistä popmusiikkia. Jonkun verran laulamme myös musikaalisävelmiä ja jazz-klassikoita. Tuleva kautemme päättyy kevätkonserttiin 10.5. Kuopion kaupungintalolla. Syksylle 2016 on suunnitteilla esiintymismatka.

Tervetuloa tutustumaan ja mukaan laulamaan kuoroomme!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s