Uncategorized

Terveiset laululeiriltä!

 

Beat-kuoro päätti kesäloman laululeiriin Kreetalla 3.-10.8.2017. Laululeirin tuloksia kuullaan perjantaina 25.8.2017 klo 18 ja 20 esistyksissä Sotkulla. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan ja kuulemaan, mitä helteiden keskellä on treenattu. Mutta nyt kurkistus kulisseihin ja leiritunnelmiin:

Photo 4.8.2017 19.54.50Leirimatka alkoi puolen yön maissa 3.8., kun joukkomme astui täpötäyteen linja-autoon Kuopiossa. Huonosti torkutun yön jälkeen saavuimme Vantaalle lentokentälle kukonlaulun aikaan. Yön alimmat lämpötilat lähestulkoon triplaantuivat, kun astuimme ulos lentokoneesta puolen päivän jälkeen Kreetalla. Iltapäivä ja ilta menivätkin majoittuessa, levätessä ja sopeutuessa lämpötilan muutokseen.

Photo 5.8.2017 18.03.32Treenasimme leirillä aamuin ja illoin, ellemme olleet retkellä. Treenivaatetus muuttui viikon aikana hellevaatteista märkiin uikkareihin, sillä palella näissä oloissa ei tarvinnut. Harjoitustunteja tuli lopulta viikon aikana lähes saman verran kuin lukukaudessa, mutta niiden teho oli sitäkin suurempi, sillä välissä ei ollut viikon taukoja.

Photo 4.8.2017 16.21.17Treenien välissä loikoiltiin rannalla tai uima-altaalla. Jos ilma oli lämmintä, niin samoin oli vesikin. Täysin ilman palamisia tai auringonpistoksia ei selvitty, vaikka hatut, aurinkorasvat ja -varjot olivat kovassa käytössä. Päiväunia ja lepohetkiäkin ehdittiin viettää viilennetyissä huoneissamme.

 

Photo 7.8.2017 14.25.52Aikaiset herääjät ehtivät nauttimaan myös auringonnousuista rannalla. Yksi käytti aamun rauhalliset hetket juoksulenkkeihin, toinen simpukoiden keräilyyn ja osa ihan vain maisemien katsomiseen. Viimeisenä aamuna lähes jokainen vääntäytyi kesken unien rannalle ja osa ehti vielä pulahtamaan hetkeksi Välimeren aaltoihinkin.

 

Photo 8.8.2017 20.09.13

Jos olivat aamut komeita, niin samoin olivat auringonlaskutkin. Niitä pääsimme ihastelemaan pariin otteeseen illallisen yhteydessä. Kävimme nimittäin lähes joka ilta yhdessä syömässä eri ravintoloissa. Pääsimme maistamaan uusia makuja, mutta viikon suosikkiruoka taisi löytyä intialaisesta ravintolasta.

Photo 7.8.2017 12.18.38Teimme leirin aikana myös yhden koko päivän laivaretken Gramvousaan ja Baloksen rannalle. Gramvousa on luonnonsuojelualuetta, jossa rantauduimme ensin Imerin saarelle. Siellä rohkeimmat kiipesivät Puijon kokoiselle mäelle tutkimaan venetsialaisten rakentaman linnakkeen raunioita ja katsomaan upeita maisemia.

Sen jälkeen laiva vei maailman upeimpien rantojen joukkoon äänestettyyn Balokseen, jonka laguunissa treenasimme samalla auringosta ja maisemista nauttien. Laivaretken lisäksi teimme myös kaksi lyhyempää retkeä läheiseen Hanian kaupunkiin.

 

Photo 5.8.2017 18.03.23Laululeiri oli yhdistelmä harjoituksia ja lomaa kuorolaisille. Tunnin kestävän esityksen laulujen ja koreografioiden ulkoaopettelu on suururakka varsinkin koulutöiden ohessa. Siksi tällaisen esityksen valmiiksi saaminen on lähes mahdotonta normaalien harjoitusten puitteissa. Kuorolaiset harjoittelivat ahkerasti ja vastuuntuntoiseksi, vaikka leikkimielisesti kutsuinkin heitä välillä enemmän italialaisiksi kuin suomalaisiksi. Tuppisuuksi ei tätä porukkaa voi kutsua!

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille upeasta laululeiristä! Kiitos ihanat laulajat Maria, Melika, Eevi, Sara, Piia, Isla, Ella, Neea, Suvi, Edith, Jasmin ja Linnea sekä valvontavastuuta jakaneet äidit Miia ja Tiina!

Illallisella Plataniaksessa
Illallisella Plataniaksessa
Photo 7.8.2017 12.30.47
Laivaretkellä Gramvousassa
Photo 7.8.2017 12.23.11
Imerin linnakkeella
Photo 8.8.2017 20.08.22
Auringonlasku Agia Marinassa

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s