Uutiset

Uncategorized

Beatin kevätkonsertti 7.5.2015

Nuorisokuoro Beat konsertoi torstaina 7.5.2015 klo 19 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa. Konsertissa kuullaan pääasiassa popmusiikkia jazzilla ja elokuvasävelmillä höystettynä. Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen osallistumismaksu 5 € kuoron toiminnan hyväksi. Lämpimästi tervetuloa!

Mainokset
Info, Uncategorized

Beat on Stage ma 4.12.2017

Beat esiintyy ravintola King’s Crownissa maanantaina 4.12.2017 klo 18:30. Tunnin mittaiseen esitykseen mahtuu popklassikoita ja joulumusiikkia. Ruokailemaan tulijoita suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.

Tervetuloa!

Uncategorized

Terveiset laululeiriltä!

 

Beat-kuoro päätti kesäloman laululeiriin Kreetalla 3.-10.8.2017. Laululeirin tuloksia kuullaan perjantaina 25.8.2017 klo 18 ja 20 esistyksissä Sotkulla. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan ja kuulemaan, mitä helteiden keskellä on treenattu. Mutta nyt kurkistus kulisseihin ja leiritunnelmiin:

Photo 4.8.2017 19.54.50Leirimatka alkoi puolen yön maissa 3.8., kun joukkomme astui täpötäyteen linja-autoon Kuopiossa. Huonosti torkutun yön jälkeen saavuimme Vantaalle lentokentälle kukonlaulun aikaan. Yön alimmat lämpötilat lähestulkoon triplaantuivat, kun astuimme ulos lentokoneesta puolen päivän jälkeen Kreetalla. Iltapäivä ja ilta menivätkin majoittuessa, levätessä ja sopeutuessa lämpötilan muutokseen.

Photo 5.8.2017 18.03.32Treenasimme leirillä aamuin ja illoin, ellemme olleet retkellä. Treenivaatetus muuttui viikon aikana hellevaatteista märkiin uikkareihin, sillä palella näissä oloissa ei tarvinnut. Harjoitustunteja tuli lopulta viikon aikana lähes saman verran kuin lukukaudessa, mutta niiden teho oli sitäkin suurempi, sillä välissä ei ollut viikon taukoja.

Photo 4.8.2017 16.21.17Treenien välissä loikoiltiin rannalla tai uima-altaalla. Jos ilma oli lämmintä, niin samoin oli vesikin. Täysin ilman palamisia tai auringonpistoksia ei selvitty, vaikka hatut, aurinkorasvat ja -varjot olivat kovassa käytössä. Päiväunia ja lepohetkiäkin ehdittiin viettää viilennetyissä huoneissamme.

 

Photo 7.8.2017 14.25.52Aikaiset herääjät ehtivät nauttimaan myös auringonnousuista rannalla. Yksi käytti aamun rauhalliset hetket juoksulenkkeihin, toinen simpukoiden keräilyyn ja osa ihan vain maisemien katsomiseen. Viimeisenä aamuna lähes jokainen vääntäytyi kesken unien rannalle ja osa ehti vielä pulahtamaan hetkeksi Välimeren aaltoihinkin.

 

Photo 8.8.2017 20.09.13

Jos olivat aamut komeita, niin samoin olivat auringonlaskutkin. Niitä pääsimme ihastelemaan pariin otteeseen illallisen yhteydessä. Kävimme nimittäin lähes joka ilta yhdessä syömässä eri ravintoloissa. Pääsimme maistamaan uusia makuja, mutta viikon suosikkiruoka taisi löytyä intialaisesta ravintolasta.

Photo 7.8.2017 12.18.38Teimme leirin aikana myös yhden koko päivän laivaretken Gramvousaan ja Baloksen rannalle. Gramvousa on luonnonsuojelualuetta, jossa rantauduimme ensin Imerin saarelle. Siellä rohkeimmat kiipesivät Puijon kokoiselle mäelle tutkimaan venetsialaisten rakentaman linnakkeen raunioita ja katsomaan upeita maisemia.

Sen jälkeen laiva vei maailman upeimpien rantojen joukkoon äänestettyyn Balokseen, jonka laguunissa treenasimme samalla auringosta ja maisemista nauttien. Laivaretken lisäksi teimme myös kaksi lyhyempää retkeä läheiseen Hanian kaupunkiin.

 

Photo 5.8.2017 18.03.23Laululeiri oli yhdistelmä harjoituksia ja lomaa kuorolaisille. Tunnin kestävän esityksen laulujen ja koreografioiden ulkoaopettelu on suururakka varsinkin koulutöiden ohessa. Siksi tällaisen esityksen valmiiksi saaminen on lähes mahdotonta normaalien harjoitusten puitteissa. Kuorolaiset harjoittelivat ahkerasti ja vastuuntuntoiseksi, vaikka leikkimielisesti kutsuinkin heitä välillä enemmän italialaisiksi kuin suomalaisiksi. Tuppisuuksi ei tätä porukkaa voi kutsua!

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille upeasta laululeiristä! Kiitos ihanat laulajat Maria, Melika, Eevi, Sara, Piia, Isla, Ella, Neea, Suvi, Edith, Jasmin ja Linnea sekä valvontavastuuta jakaneet äidit Miia ja Tiina!

Illallisella Plataniaksessa
Illallisella Plataniaksessa
Photo 7.8.2017 12.30.47
Laivaretkellä Gramvousassa
Photo 7.8.2017 12.23.11
Imerin linnakkeella
Photo 8.8.2017 20.08.22
Auringonlasku Agia Marinassa

 

Uncategorized

Joulukonsertti 8.12.2016 klo 18

Joulukonsertti 2016.png

Tervetuloa Beatin ja VIMMA-kuoron yhteiseen joulukonserttiin

Hei, joulu on tulossa!

to 8.12.2016 klo 18 Kuopion kaupungintalolle.

Sekakuoro VIMMAn ja nuorisokuoro Beatin yhteinen joulukonsertti sisältää iloisen raikasta joulumusiikkia kansainvälisyydellä maustettuna. Osa kappaleista on käsitelty gospel-tyyliin, toiset skandinaavisella otteella. Tiedossa on iskeviä kuoroja ja vimmaisaa laulua. Tervetuloa!

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5 €. Kuoroja johtaa Jaana Turunen. Konsertti kestää noin 70 min.

Info

Info- ja tutustumistilaisuus to 1.9.

Oletko kiinnistunut laulamisesta Beatissä? Tule info- ja tutustumistilaisuuteen torstaina 1.9. 2016 klo 16-17:30 steinerkoulun musiikkiluokkaan (Asemakatu 3, oikeanpuoleinen talo, sisään heti kulman takaa). Tilaisuus on samalla Beatin kauden ensimmäinen harjoitus.

Pääset kokeilemaan laulamista kanssamme mihinkään sitoutumatta. Halutessasi voit jatkaa lauluharrastusta kanssamme koko kauden. Tervetuloa!

Beatin alkavan kauden ohjelmassa on mm. esiintyminen Artefact-teoksessa ANTI-festivaalilla, joulukonsertti 8.12. yhdessä VIMMA-kuoron kanssa, 5-v. juhlakonsertti keväällä 2017 musikaaliohjelmistolla, kuoron valokuvaus ja esiintymismatka.

Info

Info- ja tutustumistilaisuus to 14.1.2016 klo 16

Oletko kiinnistunut laulamisesta Beatissä? Tule info- ja tutustumistilaisuuteen torstaina 14.1.2016 klo 16-17:30 steinerkoulun musiikkiluokkaan (Asemakatu 3, oikeanpuoleinen talo, sisään heti kulman takaa).

Pääset kokeilemaan laulamista kanssamme mihinkään sitoutumatta. Halutessasi voit jatkaa lauluharrastusta kanssamme koko kevätkauden. Tervetuloa!

Uncategorized

Tutustumis- ja infotilaisuus to 27.8.2015 klo 16

Tule tutustumaan Beatin toimintaan ja kokeilemaan laulamista kanssamme torstaina 14.1.2015 klo 16-17:30 steinerkoulun musiikkiluokkaan (Asemakatu 3). Kuoroon ovat tervetulleita kaikki 13-20 -vuotiaat tytöt. Myös kuudesluokkalaiset voivat liittyä kuoroomme, mikäli laulaminen lapsikuorossa ei tunnu enää itselle mieluisalta.

Beatin ohjelmisto on pääasiassa suomen- ja englanninkielistä popmusiikkia. Jonkun verran laulamme myös musikaalisävelmiä ja jazz-klassikoita. Tuleva kautemme päättyy kevätkonserttiin 10.5. Kuopion kaupungintalolla. Syksylle 2016 on suunnitteilla esiintymismatka.

Tervetuloa tutustumaan ja mukaan laulamaan kuoroomme!

Info

Beatin syksy 2015

Beat-kuoro harjoittelee torstaisin klo 16-17:30 steinerkoulun musiikkiluokassa (Asemakatu 3). Harjoitukset alkavat to 27.8. tutustumis- ja infotilaisuudella (n. 40 min) ja normaaliharjoituksella sen jälkeen puoli kuuteen saakka. Sinne kannattaa kutsua kaikki laulamisesta innostuneet nuoret, sillä parhaiten Beatin toiminnasta saa tietoa tulemalla paikan päälle tutustumaan. Välitäthän siis tietoa Beatin toiminnasta ja tutustumistilaisuudesta verkostoissasi.

Syyslomaa lukuunottamatta harjoittelemme joulukonserttiin (Ma 7.12.2015 kaupungintalolla) saakka. Esiintymisiä voi tulla vielä lisää, kuten yleensä on käynytkin.

Syksyn ohjelmassa on paitsi joululauluja (ei heti ensimmäiseksi!), myös uusia lauluja matkaohjelmistoon. Kuoron pitkän tähtäimen suunnitelmassa on osallistua lokakuussa 2016 kuorotapahtumaan Malesiassa, jonne olemme saaneet kutsun. Tapahtuman ohjelma on vahvasti pop- ja musikaalivaikutteinen, joten sitä ohjelmistoa harjoittelemme myös me, vaikka päätöstä lähdöstä ei ole vielä tehty. Sen aika on syksyllä, kun tarkemmat tiedot tapahtumasta ja siihen liittyvistä kuluista saadaan. Jos tämä ei toteudu, teemme jonkun toisen esiintymismatkan.

Beat-kuorolaisilla on mahdollisuus osallistua Maestran kuorotaitokoulutukseen tiistaisin klo 16:30-17:15 ilman lisämaksua. Se sisältää lähinnä nuottien lukemista ja suoraan nuoteista laulamista ja alkaa aivan alusta. Jos siis olet kiinnostunut oppimaan sitä, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Kuorotaitokoulutus alkaa 25.8. steinerkoulun musiikkiluokassa.

Beatin lukukausimaksu on 185 € ja se maksetaan Maestran verkkokaupan kautta kauden alussa (lisäohjeita tulossa). Maksun voi maksaa myös kahdessa osassa 2 x 95 €, joilloin jälkimmäinen osa maksetaan syysloman jälkeen.

Laulutapaamisiin elokuun lopussa!